Moderatorzy: redjok, kolokwium
Spokojnie, do północka (rozpoczęcie partii) jest jeszcze trochę czasu.cinmar napisał(a):Oczywiście oddaję partię walkowerem bo drugi raz z mojej winy mie rozegraliśmy jej.
kolokwium napisał(a):Spokojnie, do północka (rozpoczęcie partii) jest jeszcze trochę czasu.cinmar napisał(a):Oczywiście oddaję partię walkowerem bo drugi raz z mojej winy mie rozegraliśmy jej.
hektor napisał(a):Mecz: hektor - cinmar odbędzie się we wtorek (31.03) o godz. 21:00.
We wtorek prawdopodobnie nie mogę, jeśli już to wcześniej. Może piątek ?hektor napisał(a):Re: Umawianie się na mecze XXVI SzLM
przez hektor » dzisiaj, o 14:44
yetit78 napisał(a):We wtorek prawdopodobnie nie mogę, jeśli już to wcześniej. Może piątek ?hektor napisał(a):Re: Umawianie się na mecze XXVI SzLM
Pozdrawiam
hektor napisał(a):yetit78 napisał(a):We wtorek prawdopodobnie nie mogę, jeśli już to wcześniej. Może piątek ?hektor napisał(a):Re: Umawianie się na mecze XXVI SzLM
Pozdrawiam
Z przyczyn niezależnych ode mnie wolałbym przełożyć nasz finałowy mecz na przyszły tydzień od 23.04, jeśli nie będzie to przeszkodą.
Czekam na i pozdrawiam.
yetit78 napisał(a):Przełożyć możemy ale nie wiem jeszcze czy 23.04. dam radę grać...
hektor napisał(a):yetit78 napisał(a):Przełożyć możemy ale nie wiem jeszcze czy 23.04. dam radę grać...
Podaj dostępny termin, który Tobie odpowiada. Na pewno dojdziemy do konsensusuZ mojej strony powiem, że odpowiadają mi godziny tak od 21:00. Dzień nie ma dla mnie znaczenia. Jesli godzina nie odpowiada... Hmm jakoś się dogadamy.
Pozdrawiam.
yetit78 napisał(a):hektor napisał(a):yetit78 napisał(a):Przełożyć możemy ale nie wiem jeszcze czy 23.04. dam radę grać...
Podaj dostępny termin, który Tobie odpowiada. Na pewno dojdziemy do konsensusuZ mojej strony powiem, że odpowiadają mi godziny tak od 21:00. Dzień nie ma dla mnie znaczenia. Jesli godzina nie odpowiada... Hmm jakoś się dogadamy.
Pozdrawiam.
Pasowałaby by tobie niedziela 26.04. ,rozpoczęcie o 15.00 ? Niestety w ten dzień o 21.00. nie mogę.
Powrót do Szachowa Liga Mistrzów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości