1 runda zostanie skojarzona 1 września

http://www.chessarbiter.com/turnieje/2013/ti_3866/list_of_players.html
Moderator: kolokwium
ŁowcaAndroidów napisał(a):Serwer gry : FICS
Miejsce: kurnik.pl
fuszer napisał(a):rutra napisał(a):8.09 (niedziela) o 16 mogę grać.
W takim razie jesteśmy umówieni
rutra napisał(a):fuszer napisał(a):rutra napisał(a):8.09 (niedziela) o 16 mogę grać.
W takim razie jesteśmy umówieni
Nie wiem ile się czeka, czy pół godziny tak jak w TL, czy obowiązuje zasada zero tolerancji jak w kodeksie FIDE.
W związku z tym, że przeciwnika nie ma ani na kurze, ani na FICS proponuje nasz mecz przełożyć (to nie jest TL, więc walkowery mnie nie interesują). Niestety jak na razie nie mogę się określić kiedy dokładnie będę mógł grać, może jutro podam terminy, które mi odpowiadają.
rutra napisał(a):W tym tygodniu raczej nie będę mógł grać, a w poniedziałek mam już partie TL ustaloną, w związku z tym (tu do przeciwników z rundy 1 i 2) od wtorku mogę grać, najlepiej w godzinach wieczornych (po 19).
rutra napisał(a):W tym tygodniu raczej nie będę mógł grać, a w poniedziałek mam już partie TL ustaloną, w związku z tym (tu do przeciwników z rundy 1 i 2) od wtorku mogę grać, najlepiej w godzinach wieczornych (po 19).
Powrót do Turnieje [mecze] w Internecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość