Klan - Chude dziki

Moderatorzy: kolokwium, ŁowcaAndroidów

Re: Klan - Chude dziki

Postprzez ziomekse » 07 wrz 2012, 21:49

pisałem na podanym gg, ale nei otrzymałem odpowiedzi, więc mimo wszystko spróbuję jeszcze tutaj :)

chciałbym wstąpić do klanu Chude Dziki, oficjalnie nie mam kategorii ale gram na poziomie III-II - tak wynika z turniejów w których uczestniczyłem ( p'15). Mój styl gry? wykorzystuje potknięcia przeciwnika bezlitośnie jeśli chodzi o wolny czas na gre, troche go jest jezeli jakieś infromacje jeszcze etc - czekam. A na imię mi Kamil i mam lat 19

Pozdrawiam
ziomekse
 
Posty: 159
Wiek: 24
Dołączył(a): 10 cze 2011, 09:30
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 19 razy
Ranking: 0
kurnik.pl: ziom236
FICS: ziomeksee

Re: Klan - Chude dziki

Postprzez ŁowcaAndroidów » 07 wrz 2012, 22:24

Witaj, jeśli chcesz reprezentować forum w rozgrywkach szachowych od razu polecam zapoznanie się z FICS. Na kurniku również grywamy ale już nie tak dużo jak kiedyś :)
"Jednym z najważniejszych elementów współczesnej strategii jest ograniczenie działania jednej z lekkich figur przeciwnika" A.K.
Avatar użytkownika
ŁowcaAndroidów
Moderator
 
Posty: 4064
Wiek: 32
Dołączył(a): 13 sie 2010, 20:50
Podziękował : 306 razy
Otrzymał podziękowań: 547 razy
Ranking: 2286

Re: Klan - Chude dziki

Postprzez hajdzik » 07 wrz 2012, 22:48

FICS to podstawa -

na tym serwerze musiałbys sie skupić

Spotkasz nas na kanale 115 - więc zapraszamy
http://pionkiradzionkow.szachorum.pl/
Avatar użytkownika
hajdzik
 
Posty: 2941
Wiek: 40
Dołączył(a): 22 lis 2010, 00:13
Lokalizacja: Radzionków
Podziękował : 249 razy
Otrzymał podziękowań: 424 razy
Ranking: 1600
kurnik.pl: lg1702
FICS: hajdzik

Re: Klan - Chude dziki

Postprzez ziomekse » 08 wrz 2012, 10:53

Grałem tam parę razy, ale ostatnio mam problemy z javą, więc teraz za priorytet mam ja naprawić ;p

Wyskakuje mi error : click here for details wie ktoś o co chodzi z tym? Jak to rozwiazać?
ziomekse
 
Posty: 159
Wiek: 24
Dołączył(a): 10 cze 2011, 09:30
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 19 razy
Ranking: 0
kurnik.pl: ziom236
FICS: ziomeksee

Re: Klan - Chude dziki

Postprzez kocur » 08 wrz 2012, 12:16

ziomekse napisał(a):click here for details wie ktoś o co chodzi z tym? Jak to rozwiazać?

Masz kliknąć we wskazane miejsce, żeby dowiedzieć się o szczegółach problemu.

Jak zainstalujesz jakiegoś klienta, np BabasChess, to java nie będzie potrzebna. A najlepiej odinstaluj ja całkowicie (wszystkie wersje jakie masz) i spróbuj zainstalować na nowo.
kocur
 
Posty: 1497
Dołączył(a): 04 mar 2011, 13:45
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 176 razy
Ranking: 0

Re: Klan - Chude dziki

Postprzez ziomekse » 08 wrz 2012, 12:58

ależ oczywiście, tylko nie umiem z nich nic wywnioskować

Java Plug-in 10.7.2.11
Using JRE version 1.7.0_07-b11 Java HotSpot(TM) Client VM
User home directory = C:\Users\Ziomeeekse
----------------------------------------------------
c: clear console window
f: finalize objects on finalization queue
g: garbage collect
h: display this help message
l: dump classloader list
m: print memory usage
o: trigger logging
q: hide console
r: reload policy configuration
s: dump system and deployment properties
t: dump thread list
v: dump thread stack
x: clear classloader cache
0-5: set trace level to <n>
----------------------------------------------------

są jeszcze przyciski reload i ignore, które nic nie wnoszą do zadziałania ;)



robiłem reinstallki, nie dały nic - zrobię formata, chociaź to jak stzelanie do wrobla z armaty, ale coz :)
ziomekse
 
Posty: 159
Wiek: 24
Dołączył(a): 10 cze 2011, 09:30
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 19 razy
Ranking: 0
kurnik.pl: ziom236
FICS: ziomeksee

Re: Klan - Chude dziki

Postprzez hajdzik » 08 wrz 2012, 14:54

nakladka babas nie chce sie zainstalowac?
http://pionkiradzionkow.szachorum.pl/
Avatar użytkownika
hajdzik
 
Posty: 2941
Wiek: 40
Dołączył(a): 22 lis 2010, 00:13
Lokalizacja: Radzionków
Podziękował : 249 razy
Otrzymał podziękowań: 424 razy
Ranking: 1600
kurnik.pl: lg1702
FICS: hajdzik

Re: Klan - Chude dziki

Postprzez ziomekse » 08 wrz 2012, 17:24

Reinstall systemu pomógł, przepraszam za spam - fics ogarnięty :)
ziomekse
 
Posty: 159
Wiek: 24
Dołączył(a): 10 cze 2011, 09:30
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 19 razy
Ranking: 0
kurnik.pl: ziom236
FICS: ziomeksee

Re: Klan - Chude dziki

Postprzez hajdzik » 13 wrz 2012, 20:12

Troszke sie rozleniwilem z aktualizowaniem storny dzikow

Ale juz mysle ze bedzie ok :0

strona
http://chudedziki.bugtraker.pl/
http://pionkiradzionkow.szachorum.pl/
Avatar użytkownika
hajdzik
 
Posty: 2941
Wiek: 40
Dołączył(a): 22 lis 2010, 00:13
Lokalizacja: Radzionków
Podziękował : 249 razy
Otrzymał podziękowań: 424 razy
Ranking: 1600
kurnik.pl: lg1702
FICS: hajdzik

Re: Klan - Chude dziki

Postprzez hajdzik » 24 wrz 2012, 11:30

dziki !!!

mamy zagrac sparing z klanem dziadki

Ktoś chętny?
4 osoby potrzebne
http://pionkiradzionkow.szachorum.pl/
Avatar użytkownika
hajdzik
 
Posty: 2941
Wiek: 40
Dołączył(a): 22 lis 2010, 00:13
Lokalizacja: Radzionków
Podziękował : 249 razy
Otrzymał podziękowań: 424 razy
Ranking: 1600
kurnik.pl: lg1702
FICS: hajdzik

Re: Klan - Chude dziki

Postprzez kocur » 24 wrz 2012, 12:11

Najpierw niech się zgłaszają dziki z drużyny A, jak zabraknie to z B, a później reszta :)
kocur
 
Posty: 1497
Dołączył(a): 04 mar 2011, 13:45
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 176 razy
Ranking: 0

Re: Klan - Chude dziki

Postprzez thinkerteacher » 24 wrz 2012, 14:00

Czyli u dzików nie ma równouprawnienia?
Jeśli komuś nie przeszkadza poziom wpisów, to zapraszam na bloga dla amatorów, fuszerów i lajkoników szachowych: http://beginnerchessimprovement.blogspot.com
Od 2015 roku w końcu definitywnie zakończyłem przygodę z szachami - please do not ask me why ;)
thinkerteacher
 
Posty: 5051
Dołączył(a): 23 sie 2011, 10:35
Podziękował : 8018 razy
Otrzymał podziękowań: 1104 razy
Ranking: 1000
FICS: NokiaTwenty

Re: Klan - Chude dziki

Postprzez ŁowcaAndroidów » 24 wrz 2012, 14:03

Jest. Nawet jest coś takiego jak kodeks moralny - dlatego nie każdy może u nas grać.
"Jednym z najważniejszych elementów współczesnej strategii jest ograniczenie działania jednej z lekkich figur przeciwnika" A.K.
Avatar użytkownika
ŁowcaAndroidów
Moderator
 
Posty: 4064
Wiek: 32
Dołączył(a): 13 sie 2010, 20:50
Podziękował : 306 razy
Otrzymał podziękowań: 547 razy
Ranking: 2286

Re: Klan - Chude dziki

Postprzez thinkerteacher » 24 wrz 2012, 14:15

Kodeks moralny, który jest zapisany czy taki, który jest używany? Z tego co pamiętam to chyba ostatnio ten kodeks moralny wykorzystał jeden z waszych zawodników jak namawiał (na forum) na to, aby oszukać sędziego (by nie stracić punktu jeśli dobrze pamiętam). Zatem wszystko się zgadza: wiadomo, dlaczego u was nie zagram.
Jeśli komuś nie przeszkadza poziom wpisów, to zapraszam na bloga dla amatorów, fuszerów i lajkoników szachowych: http://beginnerchessimprovement.blogspot.com
Od 2015 roku w końcu definitywnie zakończyłem przygodę z szachami - please do not ask me why ;)
thinkerteacher
 
Posty: 5051
Dołączył(a): 23 sie 2011, 10:35
Podziękował : 8018 razy
Otrzymał podziękowań: 1104 razy
Ranking: 1000
FICS: NokiaTwenty

Re: Klan - Chude dziki

Postprzez kocur » 24 wrz 2012, 14:29

thinkerteacher napisał(a):Z tego co pamiętam to chyba ostatnio ten kodeks moralny wykorzystał jeden z waszych zawodników jak namawiał (na forum) na to, aby oszukać sędziego

Zastanów się co mówisz.
kocur
 
Posty: 1497
Dołączył(a): 04 mar 2011, 13:45
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 176 razy
Ranking: 0

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Klany

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości



REKLAMA

Gdy masz problemy z matma czasami najlepszym rozwiazaniem sa Korepetycje z Matematyki
Zadania Szachowe