Moderator: redjok
hal napisał(a):Można ją kupić poprzez OLX : https://www.olx.pl/oferta/mistrzowska-s ... Aza8P.html
lub pisząc na maila witaliss@wp.pl
mpbc napisał(a):Czyli Elementy strategii tom I i II zawiera mistrzowską strategie? Nie ma sensu kupna ich obu?
AuroraBorealis napisał(a):Jak na polskie warunki te broszurki ( bo niecałe 200 stron to nie książka) są EKSTREMALNIE drogie. W życiu nie widziałem tak drogiej książki szachowej w języku polskim.
Przednia (frontowa) okładka![]() Kliknij obrazek, aby powiększyć | Tylna okładka![]() Kliknij obrazek, aby powiększyć |
adse napisał(a):Podpada mi jedynie tytułowanie autorów na frontowej okładce. Na innych książkach szachowych tego nie widziałem, ani u Awerbacha i Bejlina, ani u Kasparowa, ani u Kotowa, ani nawet u Mirosławy Litmanowicz. Od informacji o autorze są notki biograficzne na tylnej okładce lub w środku. A tu nagle rodzi się nowa Tradycja. Takie imię, ma się rozumieć;)
brelo napisał(a):Macieja wypowiedział dość fajne słowa:
"Inna rzecz, że jak mnie kiedyś uczono, jak ktoś nie jest wystarczająco dobry, żeby grać samemu, to trenuje innych, a kto nie jest nawet wystarczająco dobry, żeby trenować, ten pisze książki jak należy trenować lub grać."
adse napisał(a):Podpada mi jedynie tytułowanie autorów na frontowej okładce. Na innych książkach szachowych tego nie widziałem, ani u Awerbacha i Bejlina, ani u Kasparowa, ani u Kotowa, ani nawet u Mirosławy Litmanowicz. Od informacji o autorze są notki biograficzne na tylnej okładce lub w środku.
Powrót do Książki i czasopisma szachowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości