Szukam klanu

Moderatorzy: kolokwium, ŁowcaAndroidów

Re: szukam klanu

Postprzez hajdzik » 15 kwi 2011, 09:38

Misiek detektyw? :)

Kolokwium wysnul takie przypuszczenia bo zaczalem bronic oktiego - natomiast to nie byla obrona- tylko stwierdzenie - ze posty powinni byc bardziej stonowane - bo chlopak nie zrobil nic zlego- napisal tylko informacje ze wyraza chec dolaczenia do jakiegos klanu.
http://pionkiradzionkow.szachorum.pl/
Avatar użytkownika
hajdzik
 
Posty: 2940
Wiek: 40
Dołączył(a): 22 lis 2010, 00:13
Lokalizacja: Radzionków
Podziękował : 248 razy
Otrzymał podziękowań: 423 razy
Ranking: 1600
kurnik.pl: lg1702
FICS: hajdzik

Re: szukam klanu

Postprzez ŁowcaAndroidów » 15 kwi 2011, 09:41

Tu raczej kolokwium dla żartu to napisał :)
"Jednym z najważniejszych elementów współczesnej strategii jest ograniczenie działania jednej z lekkich figur przeciwnika" A.K.
Avatar użytkownika
ŁowcaAndroidów
Moderator
 
Posty: 4063
Wiek: 32
Dołączył(a): 13 sie 2010, 20:50
Podziękował : 306 razy
Otrzymał podziękowań: 546 razy
Ranking: 2286

Re: szukam klanu

Postprzez Houdini » 15 kwi 2011, 10:23

Ja również szukam klanu

1.Wolny czas mam tylko w środy 12:00-20:00
2. I To Tylko Tyle
Obrazek
Houdini
 
Posty: 170
Wiek: 17
Dołączył(a): 15 kwi 2011, 10:07
Lokalizacja: Oława
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Ranking: 1600
kurnik.pl: Brak
FICS: Houdinix
Playchess: Brak

Re: szukam klanu

Postprzez oktawnal » 15 kwi 2011, 22:36

Napisałem POST,bo była gadka że w jakimś tam klanie jest mało osób czy jakoś tak.Więc napisałem,że moge do jakiegoś dolączyć(to nie znaczy że CHCĘ,a wy tak chyba to zrozumieliście).A to,że KTOŚ zrobił z tego temat bez mojej wiedzy to nie moja wina(ale też się za to przecież nie obrażę).Jak było wywołane że niby chcę do jakiegoś dołączyć to to podtrzymałem,żeby nie robić zamieszania.Wszyscy pisali jakoś normalnie,a tylko TY Misiek z tym wyskoczyłeś:

Masz sie wreszcie ogarnąć i przestać spamować forum. Czytać nie umiesz? O pisaniu nie wspomne (twoje posty są poniżej normy, trzeba chwile myśleć, żeby zatrybic o co chodzi).
Po co piszesz takie bzdury?


1.Jestem ogarnięty(tzn. byłem do czasu aż ktoś zamienił post na temat i wybuchło wielkie alo).
2.Ty napisałeś 3 długie wypowiedzi w tym TEMACIE.Ja dopiero piszę 3-cią.A dłuższej wcześniej nie miałem.
3.Czytać potrafię,dlatego piszę :P
4.Czasem nawet MI zdarza się myśleć(jak napiszesz że tego nie widać to będzie "poniżej normy" )

"5.Jestem pełen niespodzianek.Amen" - niby jakich? Znowu spam.

A to jest niespodzianka.Nawet ja sam tego nie wiem.

"3.Nie mam 18 lat a 17 :P " - rzeczywiście cenna informacja.

A czy pomyślałeś o tym,że niektóre klany przyjmą osoby od jakiegoś wieku(np.18 lat tak jak w Chudych Dzikach)),dlatego to napisałem.

Nie ma szefa - piszesz do zastępcy.

O w tym to mi pomogłeś :D

misiek1994 napisał(a):
kolokwium napisał(a):hmm, multikonto hajdzika?!

Szczerze wątpie - sprawdziłem IP - hajdzik ma jedno stałe, oktawnal ma zmienne.
Aczkolwiek kolega poprawił mi humor na cały dzień.

"Uderz w stół, a nożyce się odezwą"


Jak to możliwe że mam zmienne??Przecież piszę tylko z jednego komputera...
Dobra partia nie jest zła
oktawnal
 
Posty: 502
Wiek: 23
Dołączył(a): 02 lip 2010, 17:29
Lokalizacja: Mircze/Hrubieszów=Lubelskie
Podziękował : 12 razy
Otrzymał podziękowań: 6 razy
Ranking: 1512
kurnik.pl: okti1800

Re: szukam klanu

Postprzez kolokwium » 16 kwi 2011, 06:50

oktawnal napisał(a):Jak to możliwe że mam zmienne??Przecież piszę tylko z jednego komputera...

Adres IP (połączenia) może być zmienny. Zależy to od dostawcy internetu. Jak jest to np. zwykła" umowa z TP SA to wówczas jest zmienny IP neostrady. Co innego adres MAC karty sieciowej.
Kiedyś grałem dla kategorii, teraz dla przyjemności; sędzia szachowy FA Tomasz Ptaszyński mój blog
ObrazekPiszę poprawnie po polsku.
Avatar użytkownika
kolokwium
Moderator
 
Posty: 9134
Wiek: 53
Dołączył(a): 04 wrz 2006, 23:11
Lokalizacja: www.ChessArbiter.org
Podziękował : 2044 razy
Otrzymał podziękowań: 2180 razy
Ranking: 0
kurnik.pl: tpp
FICS: tepepe

Re: szukam klanu

Postprzez oktawnal » 16 kwi 2011, 10:34

kolokwium napisał(a):
oktawnal napisał(a):Jak to możliwe że mam zmienne??Przecież piszę tylko z jednego komputera...

Adres IP (połączenia) może być zmienny. Zależy to od dostawcy internetu. Jak jest to np. zwykła" umowa z TP SA to wówczas jest zmienny IP neostrady. Co innego adres MAC karty sieciowej.


Ahaaa.Poczytam o tym jeszcze w necie ;D
Dobra partia nie jest zła
oktawnal
 
Posty: 502
Wiek: 23
Dołączył(a): 02 lip 2010, 17:29
Lokalizacja: Mircze/Hrubieszów=Lubelskie
Podziękował : 12 razy
Otrzymał podziękowań: 6 razy
Ranking: 1512
kurnik.pl: okti1800

Kto mnie przygarnie?

Postprzez pobieracz pl » 21 kwi 2011, 20:00

Witam ostatnio nie było mnie na forum, wiele się pozmieniało o_O o_O ...Jestem zawodnikiem 4 kategorii jednak umiem czasem wkopać 3, lubię grać na dystansie 30 min. Czytam książki szachowe, nie lubię 3 minutówek. Lat mam 14 zapału mi nie brak :devil: :devil: :devil:
[img]http://img.userbars.pl/32/6250.gif[/img]
Avatar użytkownika
pobieracz pl
 
Posty: 28
Dołączył(a): 08 maja 2010, 13:25
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Ranking: 1444
kurnik.pl: 4kat

Re: Kto mnie przygarnie?

Postprzez chlewicki » 21 kwi 2011, 20:10

12255594, pisz na gg, chętnie pogram :)
"Jeśli chcesz zniszczyć człowieka, naucz go grać w szachy." - O. Wilde
Mnie, mimo krótkiej znajomości, zniszczyły życie. Jednak kocham je - nie ma prawdziwszego uczucia.
chlewicki
 
Posty: 1213
Wiek: 23
Dołączył(a): 03 kwi 2011, 15:04
Podziękował : 441 razy
Otrzymał podziękowań: 120 razy
Ranking: 1800

Re: szukam klanu

Postprzez pav » 21 kwi 2011, 20:50

kolokwium napisał(a):Co innego adres MAC karty sieciowej.
To tez mozna zmienic :)
ObrazekObrazek
ŚLIMAK... szachy powoli ;-)
Można mnie znaleźć głównie wieczorami na FICS, czasami na wipsowo. Grywam głównie długie partie >30.
Moje wyniki
Avatar użytkownika
pav
 
Posty: 282
Wiek: 36
Dołączył(a): 19 lut 2011, 02:13
Lokalizacja: IRL
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Ranking: 2800
kurnik.pl: pa8lo
FICS: voslak

Re: szukam klanu

Postprzez _SIR_Mario » 28 kwi 2011, 14:07

Houdini napisał(a):Ja również szukam klanu

1.Wolny czas mam tylko w środy 12:00-20:00
2. I To Tylko Tyle




Ja też z chęcią bym się gdzieś zapisał:) Będe musiałchyba trochę poczekać bo narazie słaby ze mnie porzytek. Dzieciak mały w domu i czas ograniczony z reguły 22:00 - 23:30. Poziom też nie znany. Liga Szachowa mnie ustawi w szeregu :) (dolne partie ligi)
Ambitny Amator :)

III Kategoria

Chess Tempo
Ranking: 1666.2 i rośnie:)
Avatar użytkownika
_SIR_Mario
 
Posty: 464
Wiek: 38
Dołączył(a): 26 kwi 2011, 15:07
Lokalizacja: Lębork
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Ranking: 1600
kurnik.pl: sirmarioo
FICS: SIRMario

Re: szukam klanu

Postprzez hajdzik » 28 kwi 2011, 14:49

czesc sir
poziom nie ma nic do rzeczy
liczą się chęci - grania i samorozwoju
Wiec jesli lubisz grac, i chcesz sie czegos nauczyc - napewno klan ci to umozliwi\\

Zapisz się do jakiegos klanu - ktory bedzie aktywnym klanem ( bo część u nas niefunkcjonuje)
http://pionkiradzionkow.szachorum.pl/
Avatar użytkownika
hajdzik
 
Posty: 2940
Wiek: 40
Dołączył(a): 22 lis 2010, 00:13
Lokalizacja: Radzionków
Podziękował : 248 razy
Otrzymał podziękowań: 423 razy
Ranking: 1600
kurnik.pl: lg1702
FICS: hajdzik

Re: szukam klanu

Postprzez ŁowcaAndroidów » 28 kwi 2011, 14:56

Mecze klanowe rozgrywamy wyłącznie wieczorami z uwagi na pracę/szkołę, więc z tym nie ma żadnego problemu.
"Jednym z najważniejszych elementów współczesnej strategii jest ograniczenie działania jednej z lekkich figur przeciwnika" A.K.
Avatar użytkownika
ŁowcaAndroidów
Moderator
 
Posty: 4063
Wiek: 32
Dołączył(a): 13 sie 2010, 20:50
Podziękował : 306 razy
Otrzymał podziękowań: 546 razy
Ranking: 2286

Re: szukam klanu

Postprzez misiek1994 » 28 kwi 2011, 15:43

_SIR_Mario napisał(a):
Houdini napisał(a):Ja również szukam klanu

1.Wolny czas mam tylko w środy 12:00-20:00
2. I To Tylko Tyle




Ja też z chęcią bym się gdzieś zapisał:) Będe musiałchyba trochę poczekać bo narazie słaby ze mnie porzytek. Dzieciak mały w domu i czas ograniczony z reguły 22:00 - 23:30. Poziom też nie znany. Liga Szachowa mnie ustawi w szeregu :) (dolne partie ligi)


Wszyscy mamy obowiązki typu praca, szkoła, dlatego właściwie gramy tylko wieczorem. 22.00 to normalna godzina :D
misiek1994
 
Posty: 446
Dołączył(a): 14 maja 2009, 21:39
Lokalizacja: Rzeszów
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Ranking: 1800
kurnik.pl: michalv4
FICS: MichalKlis

Re: szukam klanu

Postprzez _SIR_Mario » 28 kwi 2011, 18:42

ok to po lidze jak zostanę sprowadzony na ziemie to dam sobie spokój, a jak będę w grupie w 3-ce to chyba zgłoszę aplikacje o przyjecie:)
Ambitny Amator :)

III Kategoria

Chess Tempo
Ranking: 1666.2 i rośnie:)
Avatar użytkownika
_SIR_Mario
 
Posty: 464
Wiek: 38
Dołączył(a): 26 kwi 2011, 15:07
Lokalizacja: Lębork
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Ranking: 1600
kurnik.pl: sirmarioo
FICS: SIRMario

Re: szukam klanu

Postprzez czarnobyl8609 » 02 maja 2011, 17:30

siema! jestem tu nowy i szukam klanu.
w szachy gram wyczynowo ponad 10 lat.
na kurniku gram pod tym samym nickiem...

mam pytanie.
ile jest klanow?
czarnobyl8609
 
Posty: 4
Dołączył(a): 02 maja 2011, 16:55
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Ranking: 0
kurnik.pl: czarnobyl8609

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Klany

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości



REKLAMA

Gdy masz problemy z matma czasami najlepszym rozwiazaniem sa Korepetycje z Matematyki
Zadania Szachowe
cron