Sprawdzałeś wersję dostępną w sekcji "pobierz" i aktywowanie jej kluczem licencyjnym?
http://www.chessarbiter.com/pobierz.php
Jeżeli to nic nie da to najlepiej napisać do właściciela (PZSzach) na adres podany w stopce strony chessarbiter.com
Moderator: redjok
ŁowcaAndroidów napisał(a):Mam problem. Komputer przeszedł formatowanie dysku. Nie mogę znaleźć płyty instalacyjnej CA 2000.
Czy istnieje możliwość uzyskania dostępu do instalki bez konieczności zakupu nowego CA2016?
Numer licencji: Lic:0448
Rafcik napisał(a):Chciałbym importować dane z arkusza używając Importuj dane z XLS (MS Excel), niestety cały czas nie importuje mi daty urodzenia mimo, że robię plik dokładnie taki jaki jest w dokumentacji programu. Ktoś miał też ten problem i być może go rozwiązał?
[09.02.2018] Instrukcja obsługi i zmiany w serwisie
- Opracowano instrukcję obsługi programu ChessArbiter Pro 2016 w wersji polskiej i angielskiej.
- Aktualna instrukcja obsługi jest do pobrania wyłącznie w sekcji "Pobierz" serwisu.
- Zakończono dystrybucję wersji archiwalnych programu (m.in. Chessarbiter Pro 2010)
- Zakończono sprzedaż programów do obsługi turniejów warcabowych
- Zakończono publikację wewnętrznego systemu rankingowego Chessarbiter
kolokwium napisał(a):A wyszukiwarka turniejów nadal "do dupy".
Innego sloganu nie da się użyć aby okazać poziom serwisu i emocje użytkowników.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość