[Wczoraj 18:41] mol_ksiazkowy: coz nie łąm sie matti, ty jestes i tak niezastapiony..., prop, fuzje z forum jun , inaczej kroplowka, respirator, ..spiaczka...
tak podoba mi się forum szachy.jun a i admin wydaje się być taki energiczny ;-)

Moderator: mrozik
redjok napisał(a):Chciałbym w tym miejscu podkreslić, że forum szachy.jun jest forum stosunkowo nowym i ma wszelkie atuty aby z czasem ładnie się rozwijać.
Tam już było forum.mrozik napisał(a):Zapowiada nową stronę MZSzachu i nawet forum będzie 8-)
tak podoba mi się forum szachy.jun a i admin wydaje się być taki energiczny ;-)
pomyśl my o fuzji
bo ja myślę o tym aby tam zacząć działać
vMysle, ze latwiej by bylo sciagnac wszystkich userow z tamtad tutaj ich adminowi
dac prawo admina, zmienic nazwe obu forow na jakas wspolna i zachowac posty na
naszym forum, bo jest ich jednak okolo 4 razy wiecej i by bylo fantastycznie :-) Pytanie tylko czy oni sie zgodza i czy my chcemy zmieniac nazwe :-)
BulBulAtor napisał(a):J
Najpierw należy odpowiedzieć czy forum upada.
Według mnie NIE!
- praktycznie codziennie są nowe wpisy
- admin nie zamierza zrezygnować z forum
- są osoby z ciekawymi pomysłami
kolokwium napisał(a):Czy administrator Pic robi kopie zapasowe? (oraz czy nie zamierza zrezygnwać z forum - jak "zdechła ryba" na glt)
demon_szybkosci napisał(a):Pic napisał(a):Muszę coś z tym zrobić, bym mógł się trochę wreszcie zająć nim i wami.
Brawo!!! Trzymamy kciuki, ze uda ci sie Pic (szanowny adminie) nieco zajac wyglodnialymi ulepszen i bezpieczenstawa juzerami
![]()
Powrót do Informacje, pomysły i propozycje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości