hmm no to sobie fajnie podróżujesz po Polsce
Ja się czuję tutaj jak początkujący więc też coś o sobie napiszę

Uważam też, że temat ten nie powinien być zamknięty dla osób już tu będących od dawien dawna. Jeśli ktoś chce cos o sobie napisać to czemu nie
zatem:
Patryk "Grizzdow" Misiewicz (w google znalazłem jakiegoś Patryka Misiewicza szachistę

to nie ja

)
Moje pasje to szachy, gry komputerowe oraz konsolowe i gitara. Jeśli ktoś się zainteresował moją osobą (co raczej nie jest zbyt częste, zwłaszcza u kobiet

) to pewnie wszedł na mój profil myspace'a, do którego link podałem w profilu i pewnie wie, że jestem jednym z tych ludzi, którzy słuchają szeroko pojetej muzyki metalwej :p poza tym lubię folk i muzykę poważną

Bardzo lubię też motoryzację ale nie ze strony technicznej tylko emocjonalnej. Uwielbiam czuć auto gdy nim jadę, frajdę płynącą z tego, że to ja prowadzę samochód. Dla mnie to nie jest przemieszczanie się z punktu A do B tylko czysta poezja

Tak samo oglądanie na przykład zawodów WRC sprawia mi niesamowitą przyjemność ale nie ze względu na to kto tam jest pierwszy, kto drugi, jakie auto ile koni ma. Odczucia, wynikające z oglądania tego auta śmigającego po (najczęściej) bezdrożach, są dla mnie po prostu piękne.

W sumie z wieloma rzeczami mam tak, że odbieram je pod kątem emocji, a nie tak jak cała reszta ludzi. Również w grach i nawet w szachach widzę te emocje, które z nich płyną, to jest coś pięknego :p Wiem o tym, że dziwny jestem, że sporo rzeczy w sumie odbieram pod względem emocji, uczuć... no ale cóż ;p zbyt nudno by było jakby każdy był taki sam.

A w szachy gram od dzieciństwa ale wtedy tylko wiedziałem jak się poruszają figury

tak na poważniej, starając się powoli podnosić swój poziom to od dwóch lat dopiero gram
Pozdrawiam