[ Komentarz dodany przez: redjok: 2010-02-12, 14:00 ]
Post dotyczy programu 5-10-15
Moderator: redjok
redjok napisał(a):Podobno jakiś szchista brał udział w programie "Jaka to melodia"
Czy ktoświe coś więcej na ten temat ?
Może to jakiś forumowicz ?
redjok napisał(a): Podobno jakiś szchista brał udział w programie "Jaka to melodia"
Czy ktoświe coś więcej na ten temat ?
Może to jakiś forumowicz ?
mattihau napisał(a):Ostatnio grał jakiś pan z Częstochowy mówił że jest sędzią szachowym
Tomrejten napisał(a):Wiem, że Jacek Gdański wystapił kiedyś z "Najsłabszym ogniwie"
Co do Jakiej to melodii to widziałem kiedys na eliminacjach do tego teleturnieju gostka z II kategorią, a tak to nie wiem bo ja tego teleturnieju nie ogladam.
Pozdrawiam
mattihau napisał(a):Tomrejten napisał(a):Wiem, że Jacek Gdański wystapił kiedyś z "Najsłabszym ogniwie"
Co do Jakiej to melodii to widziałem kiedys na eliminacjach do tego teleturnieju gostka z II kategorią, a tak to nie wiem bo ja tego teleturnieju nie ogladam.
Pozdrawiam
A ja jakies parę miesięcy temu widziałem jakiegoś szachistę amoatora w Jeden z dziesięciu
P.S. gdzie go jeszcze zobaczymy i kiedy ?
redjok napisał(a):W sobotę 13.02.2010 w TVN w programie UWAGA! o godzinie 19.45 zostanie wyemitowany materiał o szachach.
>>>zobacz<<<
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość