Moderator: redjok
mrozik napisał(a):Ja osobiście zraziłem się do Zezulkina, po pierwsze, kupowałem szachownicę demonstracyjną i kilka książek, okazało się że 2 pozycji nie mają na stanie, a szachy przysłali mi jakieś sztukowane(goniec ręcznie robiony, a 3 figurek brak), od 2 tygodni chcę większą liczbę kombinacji dobrynieckiego cz I, i zero odzewu z ich strony, brak odpowiedzi na maile, które czytane były.
demon_szybkosci napisał(a)::idea: To dodam, ze znalazles jedna ze zdecydowanie najlepszych (wg mnie) i najtanszych ksiegarni, ktore maja b.niskie ceny i darmowa wysylke! W porownaniu do Caissy to ceny bywaja od 30 do 50% tansze!![]()
Przy okazji - czy dostales awizo na poczte (Poczte Polska) czy tez poprzez firme kurierska (jesli tak to jak sie nazywa)? Jak dlugo trwal proces zamowienia i otrzymania przesylki?
Czaturanga napisał(a):Agresywne szachy 2" na Penelopie za 39 zł. W porównaniu do caissy i innych sklepów (55zł) to chyba okazja
adse napisał(a):W RM przecenione są o ok. 33%, gdzie to ich książki o prawie 50% przeceniają? Jeśli nie tajemnica:)
Powrót do Książki i czasopisma szachowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości