Fritz 13 w audycjach nie mogę włączyć szachownicy 3d

Moderator: redjok

Fritz 13 w audycjach nie mogę włączyć szachownicy 3d

Postprzez Początkujący » 28 lis 2016, 15:10

Nie mogę włączyć szachownicy 3d w audycjach - pojawia się taki komunikat "3d oknie jednym w deska". Nie wiadomo co program chce przekazać w ten sposób. Chyba z google translatora to oznacza "in the 3d window, one board" Edycja: Ten sam komunikat mam gdy rozgrywam partię rankingową - też nie mogę włączyć szachownicy 3d.
Czy jest możliwość włączenia szachownicy 3d - chodzi o wersję Steam
Ostatnio edytowany przez Początkujący 30 lis 2016, 21:03, edytowano w sumie 2 razy
Avatar użytkownika
Początkujący
 
Posty: 255
Dołączył(a): 16 kwi 2012, 20:25
Podziękował : 47 razy
Otrzymał podziękowań: 34 razy
Ranking: 0

Re: Fritz 13 w audycjach nie mogę włączyć szachownicy 3d

Postprzez Szachowy Joe » 29 lis 2016, 19:46

Początkujący napisał(a):3d oknie jednym w deska


Myślę, że Bende Go Zjad! https://www.youtube.com/watch?v=w_f0WrvTIk8
Szachowy Joe
 
Posty: 23
Dołączył(a): 05 sty 2014, 23:21
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 15 razy
Ranking: 0

Re: Fritz 13 w audycjach nie mogę włączyć szachownicy 3d

Postprzez gelog » 01 gru 2016, 09:23

Dziwne. Może coś z twoim sprzętem? stereowniki, direct3d? Nic innego mi nie przychodzi do głowy
Wiecie jak się można zarazić pstrym łupieżem? Lepiej sprawdźcie łupież pstry zarażenie
Avatar użytkownika
gelog
 
Posty: 2
Wiek: 25
Dołączył(a): 28 lis 2016, 09:57
Lokalizacja: Krasnik
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Ranking: 0

Re: Fritz 13 w audycjach nie mogę włączyć szachownicy 3d

Postprzez Początkujący » 08 gru 2016, 23:59

Wydaje się, że to wada tej wersji Steamowej, ktoś z wydawców na chama ustawił 2D w opcji multiplayer. Wiem, że w zwykłym fritzu 12 mogłem także grać po sieci w 3d. Niestety pudełko gdzieś mi się "podziało" i tylko wersję Steam mam. Co ciekawe, innych mecze mogę oglądać w 3D
Avatar użytkownika
Początkujący
 
Posty: 255
Dołączył(a): 16 kwi 2012, 20:25
Podziękował : 47 razy
Otrzymał podziękowań: 34 razy
Ranking: 0

Re: Fritz 13 w audycjach nie mogę włączyć szachownicy 3d

Postprzez szachmistrz » 16 sty 2017, 22:54

Jak wyłączyć we Fritz 13 końcową informacje, że jest mat. Czy zna ktoś taką opcje. Poniżej screen z końcowej pozycji i komunikatem.

Obrazek
http://www.szachmistrz.pl - Szkoła szachowa SzachMistrz - Maciej Sroczyński
Avatar użytkownika
szachmistrz
 
Posty: 54
Wiek: 33
Dołączył(a): 29 cze 2010, 21:59
Lokalizacja: Kalisz
Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 20 razy
Ranking: 2314


Powrót do Programy i komputery szachowe

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości



REKLAMA

Gdy masz problemy z matma czasami najlepszym rozwiazaniem sa Korepetycje z Matematyki
Zadania Szachowe