Moderator: Rafcik
ŁowcaAndroidów napisał(a):Sam sobie odpisujesz?:)
Czytaj z ruchu moich ust już jako młokos
Najbardziej lubiłem gdy Murzyn bił w kokos
rastamaniek92 napisał(a):Daj mi spokój człowieku 0.5 z 7 wystarczy?
kolokwium napisał(a):ŁowcaAndroidów napisał(a):Przetestuje na żywo I dam znać. Kiedyś użytkownik @Baro przygotował pod konkretnego gracza na lidze I weszło.
Skąd się wzięła (zapewne to działalność systemowych angielskich zmieniaczy) mania pisania wewnątrz tekstu dużego <I>?
Feliks36 napisał(a):rastamaniek92 napisał(a):Daj mi spokój człowieku 0.5 z 7 wystarczy?
@Rastamaniek
W jakim celu wysłałeś tę wiadomość?Myślę,że forum nie służy do tego aby wypisywać na nim bezwartościowe wiadomości.
LegendarnyAfrajox napisał(a):Feliks36 napisał(a):rastamaniek92 napisał(a):Daj mi spokój człowieku 0.5 z 7 wystarczy?
@Rastamaniek
W jakim celu wysłałeś tę wiadomość?Myślę,że forum nie służy do tego aby wypisywać na nim bezwartościowe wiadomości.
Drogi Janku, sam odkopujesz tematy z 2006 żeby nabić sobie licznik postów, albo zakładasz bezsensowne wątki jak na temat licencji do chessarbiter, a teraz przeszkadza ci że ktoś odpisał na wiadomość drugiego forumowicza.
ŁowcaAndroidów napisał(a):Przetestuje na żywo I dam znać. Kiedyś użytkownik @Baro przygotował pod konkretnego gracza na lidze I weszło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 4 gości